Együttműködés

Interneten kitölthető kérdőíveinket az Önnek megfelelő időpontban válaszolhatja meg. A kérdőívek kitöltésére email-ben vagy sms-ben hívjuk meg.

Folyamatban lévő kutatások

Ezekre a felmérésekre Önt a regisztrációkor kitöltött személyes kérdőíve alapján választjuk ki. A kérdőív időben történő teljes kitöltéséért pénzbeli jutalomban részesítjük a felmérésben résztvevőket. Amennyiben megkezdi, de már nincs lehetősége a teljes kérdőív kitöltésére, mert elértük a szükséges válaszadók számát, negyedéves nyereményjátékunkban vehet részt.

Kiegészítő, ingyenes kutatások

Nem különálló felmérésekről van szó, csak néhány kiegészítő információra van szükségünk, amelyeket még nem kérdeztünk meg a regisztrációkor kitöltött személyes kérdőívében. Legfeljebb néhány újabb kérdést teszünk fel. Ezek a kérdések arra szolgálnak, hogy újabb felmérésekre hívhassuk meg. A válaszokért cserébe közvetlen díjazás helyett negyedéves nyereményjátékunkban vehet részt.

Feltételes kutatások

Ezen kutatások kérdőívei elején olyan feltételek szerepelnek, melyeknek a kérdőív kitöltéséhez meg kell felelni. Amennyiben ezeknek megfelel, és végig kitölti a kérdőívet, akkor ugyanolyan pénzjutalomban részesül, mint az általános, folyamatban lévő kutatások esetében. Amennyiben mégsem felelne meg az adott feltételeknek, negyedéves nyereményjátékunkban vehet részt.

Partner cégek kutatásai

Ezeket a kutatásokat hazai vagy külföldi partner cégek számára végezzük. Ezeket a kérdőíveket nem mi állítjuk össze, ezért elnézést kérünk az esetleges hibákért. Ezeknél a kérdőíveknél kiválasztási feltételek is vannak. Amennyiben ezeknek megfelel, s időben kitölti a kérdőívet, akkor ugyanúgy, mint az általános kutatások esetében, pénzbeli díjazásban részesül. Amennyiben nem felel meg a feltételeknek, elkezdte, de nem töltheti ki az adott kérdőívet, negyedéves nyereményjátékunkban vehet részt.

Operátorunk kapcsolatba lép Önnel a Papuláció-ban megadott telefonszámon. A beszélgetést bármikor elutasíthatja, vagy egy másik Önnek megfelelő időpontot is egyeztethet. Operátorunk feljegyzi válaszait.

A telefonos kutatások rövid ismertetője

  1. Operátorunk kapcsolatba lép Önnel a személyes adatainál megadott telefonszámon.
  2. A beszélgetést bármikor elutasíthatja, vagy egy másik Önnek megfelelő időpontot is egyeztethet.
  3. Operátorunk feljegyzi válaszait.
  4. A kérdésekre adott válaszokért díjazásban részesítjük. A kifizetés a kutatás lezárását követően történik, így közvetlenül a beszélgetést követően még nem jelenik meg a Populáció rendszerben. A díjazás a következő kifizetési időszak vége előtt kerül be a rendszerbe.

Egyes kutatások a résztvevők személyes jelenlétét igénylik az ügynökség székhelyén vagy a piackutatásra alkalmas egyéb helyszíneken. Itt kis csoportok beszélgetéseiről van szó egy adott témában, a vitát vezető moderátor részvételével.

A csoportos beszélgetések, fókuszcsoportos kutatások rövid ismertetője

Amennyiben Önt csoportos beszélgetésre kérik fel, akkor az Ipsos munkatársa telefonon fogja megkeresni.

Tájékoztatják Önt a csoportos beszélgetés részleteiről, az időpontjáról, helyszínről és a témájáról. A csoportos beszélgetésen való részvételért is díjazásban részesítjük. A részvételi díjat a helyszínen adjuk át.